Acasa Despre noi - S.C. Preco Prest S.R.L. Servicii de instalatii Proiecte finalizate si in derulare Galerie foto constructii si instalatii Contactati-ne
Servicii

Folosindu-ne de vasta noastra experienta va putem oferi consultanta in ceea ce priveste toate aspectele realizarii proiectelor dvs.

Echipa noastra de ingineri, designeri si arhitecti va stau la dispozitie pentru orice fel de informatie.

Va oferim:

INSTALATII DE CLIMATIZARE, HVAC si VENTILARE


Gradul de utilizare a instalatiilor de climatizare a crescut simtitor incepand cu anii '90, ca urmare a schimbarii standardului de viata si a cerintelor de confort mai ales in cladiri administrative, in care sarcinile de racire s-au majorat atat din cauza radiatiei solare incidente cat si utilizarii aparaturii electronice la locul de munca.

S.C. Preco Prest SRL va ofera urmatoarele instalatii de climatizare, HVAC si ventilare:


CLIMATIZARE CU VENTILOCONVECTOARE
Ventiloconvectorul este un aparat de climatizare destinat prin forma constructiva montajului pe plafon, in tavanul fals. Designul sau atractiv si calitatea deosebita a componentelor sale integreaza perfect aceasta unitate in medii ambientale variate, oferind cea mai silentioasa functionare. sunt construite pentru a realiza conditionarea aerului din incapere, in urmatoarele moduri de functionare: incalzire, filtrare, racire si dezumidificare/ventilare. Incalzirea aerului se face prin vehicularea apei calde, de joasa presiune, furnizata de centrala termica. Racirea aerului se face prin vehicularea apei reci, furnizata de un chiller.

POMPE DE CALDURA
Utilizeaza pentru incalzirea unei cladiri energia de la soare care este inmagazinata in pamant, curentul electric fiind folosit pentru actionarea compresorului din pompa de caldura si pentru pompa de recirculare. Pot furniza caldura in mod obisnuit pana la temperaturi de 120 grade, fiind de pana la 5 ori mai eficiente decat alte sisteme de incalzire. Pompele pot fi montate atît în construcţiile noi, cît şi în cele existente, în curs de modernizare sau reamenajare.

VENTILARE MECANICA
Ventilarea mecanica alcatuita dintr-o instalatie pentru introducerea aerului proaspat si una pentru evacuarea aerului viciat, este necesara pentru improspatarea aerului din diferite cladiri, pentru eliminarea sau diluarea substantelor nocive din incaperile de productie, precum si pentru mentinerea unei temperaturi si umiditati ale aerului din incaperi care sa corespunda cerintelor de confort]si ajungand la

MONTAJ CHILLER SI CENTRALE CLIMATIZARE
Chillerele (sau agregatele de producere a apei racite) reprezinta o parte importanta in componenta unei instalatii de climatizare. Ele sunt rezultatul unei experiente acumulate de-a lungul anilor si sunt realizate folosind o tehnologie avansata si materiale de cea mai buna calitate, asigurand astfel eficienta energetica care ofera un cost de operare scazut pe intreaga durata de utilizare.

Personalul nostru specializat asigura executia in deplina siguranta punand la dispozitie solutiile si variantele tehnice ideale pentru orice instalatie de climatizare, HVAC si ventilare.

Acasa     |     Despre noi     |     Servicii     |     Proiecte     |     Galerie foto     |     Contact
S.C. PRECO PREST SRL © 2009